Барчета в Керамоти

Плажни барове

Ако се нуждаете от тихо местенце, но същевременно не сте склонен да се откажете от удобствата на съвремието, точното място за Вас е „Амос бийч” – прекрасен плаж с около стотина тръстикови чадъра, с очарователен малък бар и дискретна музика – същинско място за релакс, далеч от шумните тинейджърски тълпи. Непосредствената близост на плажа до изискания ресторант „Сто кима” (в превод – при вълните) и едни от най-добрите хотели с апартаменти – „Белвю апартмънтс” и „Екселсиор" - допринасят за отбраната публика там.

На около 300-400 метра по-надолу се намира най-старият урбанизиран плаж – „Паралия”. До 2012 г. той бе истински магнит за младежите със своите многобройни чадъри и шезлонги, организирани турнири по плажен волейбол и разюздани среднощни купони. Преди две години обаче морето отнесе част от плажа и сега пясъчната ивица е по-тясна и пренаселена, а и голяма част от мебелите на и край плажа са амортизирани и в недобро състояние. Всеобщо мнение е, че "Паралия” започва да губи позициите си с всеки изминал ден. ВНИМАНИЕ: ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЛЕТЕН СЕЗОН НА 2015 Г. "Паралия" бе затворен поради проблеми с разрешителното на концесионера. НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ПЛАЖЪТ ЩЕ РАБОТИ И ПРЕЗ СЕЗОН 2016 Г.

Коко бийчРазположен в най-западната част на малкия полуостров, точно до самия къмпинг, се намира „Коко бийч”. С хубавата си плажна ивица (широка над сто метра!), уреден бийч бар, специално обособени игрища за плажен футбол и волейбол, „Коко бийч” е притегателен център не само за младите хора , дошли на почивка в Керамоти, но и за младежите от околността. Под кокетните му чадъри са разположени шезлонги и малки масички, а за любителите на пълния релакс има шатри и хамаци. Наоколо звучи шумна и ритмична музика, а любезни сервитьори неспирно обикалят, за да разберат с какво могат да са полезни. Достатъчно е само да поръчаш една бира, кола или фрапе, за да се възползваш от удобствата на плажа цял ден – без някои да ти иска такса за вход или да те гледа накриво, че не поръчваш още и още.

 

Кафе бар Егеон - виртуална разходка

 

бар ЕгеонБелвю в Керамоти Апартаменти на първа линия в Керамоти Керамоти апартмънтс Вила „Екселсиор“ в Керамоти Villa Bellevue, Керамоти Еднофамилни къщи в Керамоти

www.keramoti-info.com © 2009-2010